Vackra skrin som används – med livstidsgaranti

En låda för te, en ask för en fiolstråke eller ett skrin för smycken. Alla tillhör samma tradition, men utformningen av dem skiljer sig åt beroende på deras användningsområde. Därför har lådor och skrin alltid fascinerat mig.

Det är på lådor och skrin som jag är absolut vassast. Jag lockas av utmaningen att fånga deras inneboende och långsiktiga funktion. Förvaring går aldrig ur tiden! Beställ ett skrin av mig så anpassar vi det efter såväl det tänkta innehållet som dina behov. Jag vill helt enkelt att mina alster hamnar hos någon som uppskattar hantverk och exklusivitet, och jag vill att de kommer till användning.

Livstidsgaranti

Du ångrar aldrig ett handsnickrat hantverk. Till skillnad från en massproducerad låda i något kasst skivmaterial så håller det. Om ditt skrin mot förmodan skulle gå sönder kräver jag bara en sak, och det är att du hör av dig. Då ser vi till att reparera skrinet och förebygger att det händer igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s